Hipnoza – tehnika, ki lahko spremeni vaše življenje

Hipnoza je en izmad bolj priljubljenih tehnik, ki omogoča programiranje človeškega uma. Kako vam lahko hipnoza pomaga spremeniti življenje, učijo tudi na znani mastermind akademiji, kjer že dolga leta pomagajo ljudem pri uresničevanju njihovih želja, ciljev in potencialov. Za hipnozo se odloča vedno več ljudi, ki si na takšen ali drugačen način želijo spremeniti svoje življenje na bolje. Z orodji, ki se jih naučite na tečaju hipnoze pa lahko korenito posegate v svoje osebno in poslovno življenje. Ljudje so s pomočjo te edinstvene tehnike naredili v svojem življenju bistvene spremembe, ki so jim omogočile lepše, bolj mirno in uspešno življenje. Vse se namreč začne in konča v glavi, v naših lastnih mislih. Le te pa lahko končno obrnete sebi v prid in uspete.

hipnoza

Udeležite se tečaja hipnoze

Hipnoza velja za najmočnejše orodje, ki ga ljudje širom sveta uporabljajo za programiranje lastnega uma. Le ta se uporablja predvsem z namenom, da sebi ali drugim pomagamo uresničiti zastavljene cilje in tako izboljšamo kakovost življenja. Zakaj se torej nebi tudi vi naučili hipnoze in samohipnoze? Slednje vas lahko naučijo priznani strokovnjaki, ki sodelujejo na tečajih Mastermind akademije. Tekom različnih poučnih delavnic pa lahko nato postanete:

  • Praktik hipnoze
  • Mojster praktik hipnoze

Hipnoza in samohipnoza v zadnjem času postajata vse bolj sprejeti orodji za učenje in terapijo, vendar pa so za njuno pravilno izvajanje potrebna določena znanja in spretnosti, ki jih boste pridobili, če se boste odločili za učenje teh nadvse uspešnih tehnik. Tečaje izvaja dr. Aleksander Šinigoj, ki je edini NLP Master Trener v Sloveniji. Ta častni naziv mu je podelil dr. Richard Bandler, soustanovitelj NLP treninga in genij za hipnozo z odprtimi očmi. Njegovo delo odlikujejo leta izkušenj, ki si jih je nabral tekom izvajanja in učenja ljudi po vsem svetu. Znanje, ki ga zavzeto predaja naprej pa je izboljšalo življenje marsikateremu udeležencu tečaja. Zakaj nebi tudi vi pridobili dragocene informacije, ki vam lahko bistveno olajšajo pot do uspeha?

Zavedanje, da vse izhaja iz nas samih je tisti ključni korak, ki nam omogoča, da v svojem življenju naredimo nujno potrebno spremembo. Ko temu dodamo še znanje hipnoze, pa nas prav nič več ne more ustaviti.