Redno spremljajte časnik Na dlani

Splet je poln informacij in čedalje več ljudi jim verjame bolj, kot informacijam, ki jih delijo novice na televiziji in radiju. Na spletni strani nadlani.si boste lahko dnevno prebirali zanimivo vsebino, ki je deljena na številne kategorije. Na dlani je spletna stran, ki ima na mesečni ravni zares ogromno obiska. Verjamemo, da je kar nekaj ljudi, ki jih redno spremljajo, kot nekateri spremljajo naprimer portal 24 ur in podobne. Gre za portale, ki so precej obiskani s strani zelo različnih kategorij ljudi, to pa zato, ker so to spletne strani, ki vsak dan objavljajo zelo zanimive vsebine, ki pritegnejo bralčevo pozornost.

 

Na dlani je portal, ki investira veliko svojega časa v pisanje kakovostne vsebine in to je verjetno glavni razlog, da jim gre tako dobro, saj je njihova vsebina kvalitetna in berljiva. Na dlani ima veliko različnih kategorij vsebine, zato pa verjetno privabi toliko različnih skupin uporabnikov. Če ne bi imeli toliko različnih kategorij, bi Na dlani spletni časopis najverjetneje privabil bistveno manjše število uporabnikov oz. obiskovalcev, kar bi na koncu škodovalo samemu portalu.

Zavedati pa se je potrebno dejstva, da je Na dlani zares velik portal in da so potrebovali veliko let, da so lahko zgradili tako veliko blagovno znamko. Ljudje se verjetno sploh ne zavedajo, koliko truda in investicije je potrebnega, da lahko en tako portal prične delovati, vsekakor pa je dejstvo tudi, da je spletni časopis Na dlani narejen tako, da bo čez nekaj let imel še veliko več obiskovalcev, saj je na tem portalu dobro poskrbljeno tudi za optimizacijo te spletne strani in to pomeni, da bodo s časom rasli in pridobivali vedno nove in nove obiskovalce. Ko bo Na dlani še zrasel in ko bodo imeli še bistveno več uporabnikov, se bodo lahko nadejali tudi večjih zaslužkov, česar pa se skoraj zagotovo zelo dobro zavedajo.