Zobna prevleka za sanjski in filmski nasmeh

Zobna prevleka je odlična rešitev za nekoliko poškodovane zobe, da se jih uredi, da niso okrušeni in da se jih zaščiti pred zunanjimi vplivi. Tukaj lahko naročite zobne prevleke iz različnih kakovostnih materialov. Kvalitetna zobna prevleka bo izboljšala grizne sposobnosti vaših zob in vas polepšala. Za sprednje zobe pa lahko uporabite zobne luske, da bodo vaši zobje poponi. Z veseljem se boste smejali in nikoli več vam ne bo nerodno. Prevleke pa je lahko vzdrževati, saj je higiena preprosta.

 

Zobna prevleka se namesti lahko, če so zobje nekoliko poškodovani, če imajo razpoke in so na primer zabarvani pa se to ne da spremeniti. Velikokrat zobje, ki nimajo živca počrnijo in na take se lahko namesti prevleka, da se ne vidi, da je med zobmi razlika. Če ste kdaj videli filmske igralce ali starejše ljudi z brezhibnimi zobmi, so lahko uporabili zobne prevleke in implantate, da imajo popoln nasmeh. Proteza se opazi, to pa zgleda bolj naravno.

Kakovostna zobna prevleka se namesti zelo hitro. Najprej opravite pregled in zobozdravnik vzame odlitek zob, nato naredi prevleke in vam obrusi zobe. Lahko vam namesti začasne prevleke medtem, ko izdeluje prave. Ko jih ima, pridete do njega in vam jih nalepi na obrušene zobe. Zobna prevleka je dejansko trajna, če boste za njo dobro skrbeli in jo redno čistili.

S temi prevlekami se d a tudi nadgraditi zobni vsadek, če ga potrebujete v primeru, da vam v celoti manjka zob. Prevleke so lahko narejene iz kovine in keramike, iz porcelansko cikonijeve prevleke in iz polne keramične prevleke, ki je primerna za vse, ki ste alergični na kovine. Tradicionalne prevleke so občutljive na temperaturo medtem ko cikonijeva ni in je še najbolj udobna. Prevleke se uporabijo tudi, če imate nerodne različne razmike med zobmi, da se jih zmanjša in se polepša estetski videz vaših zob in izgleda.