Zlate verižice za vsak okus in priložnost

Si želite verižice, ki bo popestrila vaš vsakodnevni izgled ali pa za posebno priložnost? Potem obiščite spletno stran https://zlatarnacelje.com/si/nakit/verizice/filter/zlato.html. V Zlatarni Celje oblikujejo zlate verižice v različnih slogih, od nežnih in minimalističnih do markatnejših in opaznejših. Prav zato omogočajo kombiniranje z raznolikimi obeski in tudi z drugimi zlatimi verižicami različnih dolžin. Verižica je kos nakita s členi, povezanimi v verigo, ki predstavlja skupno usodo, povezanost z ljubljeno osebo, prijatelji ali družino, s svetom ali pa s samim sabo. Ker verižica nima ne začetka ne konca in se vrti v krogu, simbolizira tudi večnost, hkrati pa je simbol moči, bratstva in ljubezni, saj ponazarja, da združeni zmoremo prav vse.

verizice

 

Zlate verižice Zlatarne Celje so zagotovo lahko kos nakita, ki se bo v vaši družini prenašal iz generacije v generacijo. Seveda pa so tudi izjemno primerne in priljubljene kot darilo za najrazličnejše priložnosti. Zlate verižice lahko podarite ob rojstvu otroka, krstu, birmi ali obhajilu, rojstnih dnevih, obletnicah ali pa v znak prijateljstva. Ker so običajno podarjene z veliko ljubezni, se vanje zapiše tudi čustvena nota, zato jih obdarovanci močno cenijo, hkrati pa jih bo podarjena verižica vedno spominjala na vas.

Naročilo verižice kar preko spleta
Nimate časa obiskati zlatarne, da bi izbrali verižico zase ali ljubljeno osebo, nič hudega. Preprosto obiščite spletno stran Zlatarne Celje in si v rubriki nakit izberite zlate verižice in že se vam bo odprla podstran na kateri boste videli celotno ponudbo verižic. Izberete tisto, ki vam je najbolj všeč oz. bo najbolj primerna za vašo obdarovanko in jo naročite kar preko spleta. V nekaj dneh vam jo bo dostavna služba dostavila na naveden naslov in že boste lahko z njo popestrili vsakdanji videz, si jo nadeli za posebno priložnost ali pa jo podarili ljubljeni osebi. Zagotavljamo vam, da boste nad nakitom – zlate verižice Zlatarne Celje zagotovo navdušeni.