Tečaj francoščine

Francoščina je zelo lep jezik, ki gre v uho. Veliko se nas ustraši jezika, ker deluje precej težek za izgovorjavo in pisanje. Seveda, da se ga lahko hitro naučimo, obiščemo tečaj francoščine, se ga učimo sami prek spleta, ali pa prosimo koga za pomoč. Obstajajo tudi druge metode.tečaj francoščine

Naprimer nekateri se vpišejo na tečaj francoščine, potem odidejo v Francijo, kjer poslušajo jezik in se s tem naučijo njihovega izgovarjanja, naglaševanja, naglasa. Načinov učenja je veliko, a ljudje radi izberemo najlažjo pot.

Obstajajo individualni tečaji tujih jezikov. Običajno se človek odloči za individualni trening, ker želi najhitrejšo  pot do znanja, mogoče želijo specifično učno gradivo profesorja, nekateri so bolj sproščeni, če so sami, tečaj francoščine je lahko tudi bolj intenziven. Možen je tudi tečaj v dvojici, saj mnogo ljudi nima financ, da bi si sami opravili tečaj francoščine. Zato je tudi cenejše, če ga opravita dve osebi skupaj. Pomembno je, da si osebi uskladita urnik.

Če se prijavite na tečaj, se lahko že po 40 urah sporazumevate v francoščini. Podjetje Karnion je prisoten že od lete 1991 in trenira tuje jezike v alfa stanju po metodi superlearning Karnion.

V slovenskem okolju ima največ izkušenj. Za vas lahko poskrbi kar 7 strokonjakov. Tam lahko opravite tečaj francoščine, saj nam je že znano, da so Francozi pri tujih jezikih malo trmasti, zato nam pogosto prav pride znanje franscoščine.. Karnion tudi nudi izpite iz francosčine, prav tako tudi brezplačno predstavitev. Prav tako se tečaja lahko udeležijo otroci. Če se vam mudi se v alfa stanju  jezika naučite kar 4x hitreje. Pred učenjem, vsakega testirajo, če imajo že nekaj znanja, tako  določijo stopnjo vašega  znanja. Tečaj z rumeno svetlobo vam omogoča, da informacij ne pozabite tako hitro. Metoda s poslušanjem je zelo učinkovita za mlajše otroke. Z alfa metodo pa ugotovijo, kako hitro dojemate v kakšnem stanju ste.