Rolo Vrata

Ali ste podjetnik in potrebujete rolo vrata? V podjetju adoor imajo odlično svetovanje ter ponudbo za takšna industrijska vrata.

Rolo Vrata

V podjetju adoor imajo rolo vrata TECKENTRUP v različnih dimenzijah, ki bojo povsem prilagojena vašim potrebam in pa tudi vašim željam. Ta vrata so zasnovana na zelo lahek način za čim boljšo in lažjo uporabo ter so zelo ekonomična in izredno robustna. Ker imajo mikroprofilarno površino, so precej trpežna na poškobde in udarce. Industrijska vrata Teckentrup so namenjena za široke in visoke odprtine, ki se najpogosteje pojavijo v industrijskih objektih, kmetijstvu ter gospodarskih poslopjih. Ker so visoko ekonomska so še posebaj primerna za objekte, kjer je prostor objekta omejen v globino.

 

Z temi vrati se lahko prilagodijo različnimi dimenzijami in potrebami. ta vrata so tudi odlično zasčitena proti rji, poleg tega pa nudijo odlično toplotno in zvočno izolacijo, tako da so toplotne izgube zelo nizke in jih skoraj ni. Poleg tega pa so tudi rolo vrata popolnoma povsem pokrita z garancijo, kar pomeni da vam zagotavljajo njihovo brezhibno delovanje.

Investicija največkrat predstavlja pomembno vlogo v sestavi procesa vaše proizvodnje ali kaj drugega kot so storitve itd. Prav tako pa ta vrata predstavljajo precejšni finančni vložek zato se je dobro informirati o garanciji, specifikacijah ter ostalih značilnosti, ki jih ponujajo rolo vrata. Ne glede na industrijske razmere vam bojo rolo vrata TECKNTRUP kvalitetno služila in so najboljša izbira za vas. Ta vra

 

ta izpolnujejo vse varnostne zahteve in določila kot so mehanski vidiki, varnost uporabe, toplotna izolazija, zvočna izolacija, tesnost in večja obremenitev z vetrom.

Podjetje Adoor pa ponuja tudi Garažna vrata, hitro tekoča vrata in pa tudi vhodna vrata. Podjetje Adoor d.o.o boste lahko našli na kroški cesti 37a v Velenju. Lahko pa jih tudi pokličete ali pa pošljite sporočilo na njihov e poštni naslov. Je res kvalitetno in zaupanja vredno podjetje, ki vam bo pravilno in kvalitetno svetovalo.