Predprostori za kampiranje

Kampiranje je odlična dejavnost ki jo lahko počnemo s prijatelji ali pa s družino, tako lahko preživljamo čas na prostem, se zabavamo in podobno. Pri kampiranju pa se lahko pojavi težava, pogosto nam zmanjka prostora saj so kamping prikolice in šotori pogosto premajhni za udobje cele družine ali pa za vse vaše prijatelje. Ker je nakup še ene prikolice ali šotora zelo velik strošek, si lahko kupimo baldahin oziroma predprostor za šotor ali za prikolico, baldahini oziroma predprostori nam lahko skoraj podvojijo velikost našega šotora ali prikolice kar pa je odlično saj lahko tako spimo bolj sproščeni in imamo več prostora za shranjevanje stvari.

predprostor

Baldahini imajo ponavadi tri stranice in streho, eno stranico pa največkrat predstavlja šotor ali prikolica. Predprostori so ponavadi narejeni iz močnejšega vodo odpornega blaga ki ga držijo kovinske palice, te palice so s količki pritrjene na tla tako se bolje držijo in lažje zdržijo neurja in nevihte, ki so ob morju ali na gorah lahko zelo močne. Baldahini imajo okna narejena iz prozorne folije ki je nekoliko močnejša kot navadna folija. Predprostori imajo pogosto še vrata katera so iz blaga prav tako kot zidovi in se odpirajo in zapirajo z zadrgo, poleg tega pa imajo pogosto tudi steno ki jo lahko odstranimo za boljšo zračnost.

Predprostori vam lahko povečajo prostor za spanje, zabavo morda celo manjšo kuhinjo, to jih naredi enega od najboljših dodatkov za kampiranje, odlični so za kampiranje v gorah ali na morju, če ga imate zlahka povabite še kakšnega prijatelja na kampiranje saj je vedno bolj zabavno če vas je več. Torej predprostor je odličen za vse ki greste večkret kampirati zato vam predlagam da si pogledate zgornjo povezavo kjer najdete odlično ponudbo.