Pomivalni stroji s funkcijo AutoOpen

Seveda si življenja brez pomivalnega stroja ne moremo predstavljati. Pomislite, kako bi bilo, če bi morali vsak dan na roke pomiti posodo, ki ste jo uporabili za zajtrk, kosilo in večerjo. Na koncu dneva bi se vam najbrž že mešalo, še posebej, če ne živite sami, ampak gre za posodo veččlanske družine. A vsak pomivalni stroj ni dober, nekateri lahko naredijo celo več škode kot koristi, saj lahko uničijo določene kose.

A ne pomivalni stroj Miele z avtomatskim doziranjem s kartušo PowerDisk, ki se imenuje AutoDos. S tem pomivalnim strojem Miele obljublja neznano svobodo pri pomivalnih strojih. Pomivalne stroje in njihov ekskluzivni granulat so razvili kot natančno usklajen sistem. Granulat se avtomatsko dozira glede na izbrani program – v točno določeni količini, ki je potrebna, in v optimalnem trenutku.

Pomivalni stroji nove generacije vam nudijo maksimalno svobodo upravljanja. Uporabljate lahko avtomatsko doziranje AutoDos z integrirano kartušo PowerDisk ali pa na klasičen način dozirate tablete ali praškasto sredstvo v dozirni predal. Pomivalno sredstvo, ki ga boste uporabili, pa je vsakič povsem vaša odločitev. V večini drugih strojev je potrebno pri vsakem pranju uporabiti pomivalno sredstvo. Tukaj to ni potrebno, saj ga lahko uporabite le enkrat mesečno, saj inovativni sistem doziranja vsebuje dovolj granulata za povprečno 20 postopkov pomivanja.

Je pomivalni stroj poln in bi na vsak način radi oprali posodo, vendar ne veste, kdaj boste doma? S funkcijo AutoStart lahko naredite enkratno nastavitev, nato pa bo pomivalni stroj pomival ob točno določeni uri želenega dne. Še posebej zanimiva funkcija za tiste, ki uporabljajo dvotarifno elektriko. Vaše vsakdanje življenje bo tako postalo enostavnejše, vi pa boste lahko uživali v edinstvenem udobju.

Pomivalni stroj vsebuje tudi kratek program pomivanja, kar pomeni, da lahko samo v 58 minutah pričakujete popolnoma čisto posodo, Knock2Open tehnologija pa poskrbi, da se bo vključil tudi v moderno kuhinjo brez ročajev in se avtomatsko odpre, ko nanj samo potrkate. Vam vedno zmanjkuje prostora za posodo? Ta stroj je velikosti XXL, kar pomeni, da ima veliko komoro, je visok 85 cm in vam nudi še več prostora v zgornji košari.

In ker ne morete več brez povezanosti, se tudi preko WiFiConn@ct lahko povežete in prikličete status, upravljate s strojem ali naročite sredstva za stroj preko telefona ali tablice. Če želite varčevati z vodo pa je ta stroj vsekakor več kot primeren za vas, saj v programu Avtomatski porabi le do 6 litrov vode, kar je precej manj kot polnjenje pomivalnega korita.

Je tudi izredno fleksibilen, saj ima predal 3D MultiFlex, ki vam omogoča bolj sproščeno zlaganje posode, saj lahko s prefinjenimi možnostmi prilagajanja košar ustrezno namestite drobne dele, patentiran 3D-predal za jedilni pribor pa omogoča, da srednji del z zložljivimi zatiči lahko spustite in tako dobite prostor za velike kose pribora.

Vas zanima še več o teh pomivalnih strojih? Obiščite https://www.miele.si/gospodinjski/pomivalni-stroji-1529.htm za več podrobnosti.