peskalnik

Peskalnik – delovna oprema, ki jo potrebujete pri delu s kovinami

Nujna oprema pri obdelavi različnih kovin in kovinskega materiala je tudi peskalnik. Z njegovo pomočjo enostavno in učinkovito obdelamo površino izdelka in ga tako pripravimo na nadaljnjo obdelavo ali barvanje. Eno izmed vodilnih podjetij pri izdelavi peskalnih strojev je tudi Blast Tehnik, ki se lahko pohvali s kar 40 leti delovnih izkušenj. Njihov adut v rokavu je tudi lasten laboratorij za testiranje in razvoj, kjer za končne kupce izvedejo več kot 200 različnih testiranj na konkretnem materialu. Vsak naročen peskalnik, ki ga testirajo pa na koncu opremijo z natančno dokumentacijo o testiranju. Z jasnim definiranjem tehnologije peskalnega stroja bistveno lažje dosežete končni delovni rezultat. Za ekskluzivne potrebe pa vam izdelajo tudi peskalni stroj po meri.

Zakaj izbrati Blast Tehnik?

Podjetje Blast Tehnik je prva izbira vseh tistih podjetij, ki si pri svojem delu želijo uporabljati najbolj izpopolnjene stroje in opremo. Njihovi peskalniki veljajo za ene najboljših na trgu, z njihovo dobavo pa oskrbujejo celotno jugovzhodno Evropo. Spodaj vam naštevamo nekaj ključnih razlogov, zakaj bi se tudi vi odločili prav za naročilo pri njih:

  • njihovi peskalni stroji zagotavljajo večjo produktivnost vaše proizvodnje,
  • izbran peskalnik je 100% prilagodljiv potrebam vašega industrijskega obrata,
  • vsi stroji za peskanje so kompatibilni z vašo avtomatizirano ali robotizirano proizvodnjo,
  • Blast Tehnik zagotavlja zanesljivo in celovito servisno storitev, vse dni v letu, 24 ur na dan.

Poleg serijskih strojev za peskanje, lahko pri podjetju naročite tudi peskalnik po meri, ki je v celoti prilagojen vaši proizvodnji in specifičnim proizvodnim potrebam. Ne glede na to, kateri peskalni stroj boste izbrali za svoje podjetje, z njim zagotovo ne boste razočarani. Na izbrani peskalni stroj vam pripada kar 5 let garancije, ki velja za nekakšen dokaz o izjemni kvaliteti peskalnika. Poleg stroja, pa se lahko pri tem ponudniku odločite tudi za samo storitev peskanja. Ta je primerna predvsem za tista podjetja, ki nimajo prostorskih kapacitet za lastno peskalno opremo.