Espadrile – ženski modni čevlji za različne priložnosti

Ženskim espadrilam radi rečemo pogovorno tudi špagarce. V zadnjih letih so v toplejšem delu leta zelo priljubljena modna obutev vseh modnih navdušenk. Espadrile so pogosta izbira tako v spomladanskem kot poletnem obdobju. Modne trgovine vsako leto osvežijo pestro ponudbo obuval, del katere so vedno tudi espadrile. Zdaj pa lahko izkoristite priložnost in jih naročite kar preko spleta v udobju svojega doma.

Za espadrile velja, da so trendi, lahkotna in udobna obutev, ki so jih nosile že naše mame. V trend so se vrnile pred nekaj leti in kot kaže bodo modna izbira tudi v prihodnjih letih, zato si najljubši par izberite tudi vi. Izberete lahko med modeli z ravnim ali debelim podplatom in polno peto ali pa med tistimi, ki se zavežejo okrog gležnja in so okrašene z različnimi detajli. Takšne vedno navdušijo. Izbirate lahko tudi med različnimi barvnimi kombinacijami. V primeru, da si izberete več različnih barv in modelov, potem jih boste zares lahko kombinirale k različnim stajlingom.

Zakaj ženske tako obožujejo espadrile?
Preprosto zato, ker so izjemno lahkotne in udobne za nošenje. Obujete jih lahko za v službo, sprehod po mestu, večerni sprehod po plaži ali z njimi uživate na zabavi. Espadrile bodo zagotovo popestrile vsak pomladni in poletni stajling, ne glede na to ali boste oblekle jeans hlače, kratke hlače, kratko, dolgo ali srednje dolgo obleko. Vedno boste v espadrilah videti modno in čudovito.

Za konec omenimo, da espadrile z največjim veseljem nosijo tudi svetovno znane zvezdnice, ki v njih naravnost blestijo. Še posebej sta izstopali s svojo izbiro britanski vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle. Z veseljem jih nosijo modne navdušenke in glasbenice tudi pri nas. Zato ne odlašajte in si tudi vi izberite modne in unikatne espadrile, ki bodo poskrbele, da bo vaš korak vedno lahkoten in v trendu.