kako poteka digitalni tisk?

Se odločate za nakup tiskalnika, in ne veste katerega izbrati. Svet tiskalnikov, ki ponujajo digitalni tisk je postal telo velik. Predvsem pa tiskalniki ponujajo najrazličnejše funkcije tiska. Na spletni strani podjetja Magma media, preverite ponudbo kakšne funkcije vam sodobni tiskalniki nudijo. Digitalni tisk ponuja predvsem tisk manjših naklad, torej tisk, ki ga uporabljajo za klasično domače tiskanje. Za večje naklade tiska se uporabljajo offset tiskalniki. Digitalni tisk vam nudi izredno kvaliteten tisk tiskovine, ki jo želite natisniti. Za uporabo digitalnega tiska se uporabljajo manjše kartuše, na katere je potrebno biti pozoren, da je v njih zadostna količina barve.digitalni tisk

V današnjem času, ko se tisk uporablja že zelo redko je potrebno biti pazljiv, da se vam kartuše kot pravijo ne zasušijo. Z leti smo postali zelo ozaveščeni in tisk uporabljajo zelo redko saj si dokumente enostavno prepošljejo po elektronski pošti in si jih preprosto ogledamo na vsaki pametni napravi. V primeru, da gre za tiskovino, ki jo potrebujemo v originalu le to kasneje natisnemo. Tisk lahko opravljate v enobarvni ali večbarvni kombinaciji, prav tako lahko tiskovino natisnete enostransko ali obojestransko. Tiskalniki danes omogočajo raznovrstne funkcije, ki lahko zadostijo zahtevam uporabnikov. Večja podjetja, ki se ukvarjajo z tiskovinami vam s pomočjo digitalnega tiska lahko ustvarijo raznovrstne izdelke. Tako digitalni tisk uporabljajo za tisk na majice, tisk posterjev ter tudi tisk na pleksi steklo.

Digitalni tisk uporabljamo predvsem za tisk vizitk, zloženk in katalogov. Prednosti digitalnega tiska so predvsem v hitrosti tiskanja. Tako lahko zmogljivejši digitalni tiskalniki v nekaj urah natisnejo precej večjo količino kot offset tiskalniki. Z offset tiskalniki lahko svoj tisk izvedemo tudi na plastiko, les, karton in ostale vrste papirja. V podjetju Magma vam bodo znali strokovno in kakovostno svetovati glede izbire pravega materiala in prav tako vam bodo pomagali pri oblikovanju vaše tiskovine. Tako bodo vaši izdelki imeli dobro in kakovostno podobo.