Kakšna je za avtodom cena – novi še niso na voljo

Za avtodom cena, novi so dražji od rabljenih, je odvisna od modela in vaših zahtev. Cena za nov avtodom je lahko snovna, srednja ali visoka glede na kakovost in vrsto opreme, glede na velikost avtodoma in je odvisna tudi še od drugih parametrov, ki jih izveste na spletni strani ter pri prodajalcu. Težko je reči, kakšni so danes povprečni stroški avtodomov. Izbirate lahko med številnimi vrstami avtodomov! Nekateri menijo, da je nakup avtodoma razreda A smiseln. Drugi vozniki bi raje priklopili potovalno prikolico ali prikolico s petim kolesom na svoj tovornjak ali terensko vozilo. Ne glede na vaše želje pa je eden od odločilnih dejavnikov pri izbiri vrste avtodoma cena.

avtodom-cena

 

Povprečni stroški avtodomov za prikolice in avtodome se zelo razlikujejo. Za avtodom cena, novi modeli lahko stanejo med 10.000 in 300.000 evri, odvisno od stila in lastnosti. Srednje opremljena kamp prikolica, ki jo vleče za tovornjakom, lahko stane 20.000 evrov. Povprečna cena avtodoma za sedlo lahko stane 40.000 evrov. Večina cen avtodomov se običajno začne okoli 100.000 evrov.

Kot lahko vidite, zagotovo obstajajo nekatera nihanja cen glede na vrsto vozila, ki vas najbolj zanima. Za avtodom cena – novi modeli bodo kmalu spet na trgu, je lahko nižja, če izbirate modro in sicer naredite tako, da najprej zožite vrsto avtodoma. Nato upoštevajte proizvajalca in ali želite novo ali rabljeno vozilo. Ti dejavniki bodo spet igrali vlogo pri končni ceni, ki jo boste na koncu plačali. Rabljene različice teh avtodomov bodo morda ceneje.

Če poznate različne vrste avtodomov, vam to omogoča, da sprejmete najboljšo odločitev o tem, katero vozilo bo najbolj ustrezalo vašemu življenjskemu slogu in proračunu. Nakup avtodoma je naložba, ki zahteva veliko časa in raziskav. Eden od načinov, ki vam ga priporočamo, je, da ga preizkusite, preden opravite nakup. Tako bo avtodom cena, novi model smiselno in racionalno izbran zato boste gotovo zadovoljni.